kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۰۲۳۵
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲

 اُفت 35 درصدی گرایش به ارتش در میان مردان آمریکایی


 
 گزارش رسانه‌های آمریکایی حاکی است تمایل مردان این کشور برای حضور در ارتش به شدت کاهش یافته است. مهم‌ترین دلیل این امر «دور افتادن از جامعه» عنوان شده است.
کاهش تمایل مردم آمریکا برای استخدام در ارتش طی سال‌های گذشته به مرز هشدار رسیده است. گزارش وزارت دفاع آمریکا نشان می‌دهد که ارتش این کشور برای رسیدن به اهداف استخدامی خود با مشکلات جدی روبه‌رو است، چون جوانان برای خدمت به کشورشان دیگر تمایل و انگیزه چندانی به پیوستن به ارتش ندارند. به گفته ژنرال «جانی کی دِیویس»، فرمانده امور استخدامی ارتش آمریکا، به همین دلیل ارتش در طول سال ۲۰۲۴ با کمبود ۵۵ هزار سرباز فعال و 
۶۰ هزار سرباز ذخیره روبه‌رو است.
 از سوی دیگر گزارش‌های تازه‌ای منتشر شده است که نشان می‌دهد این کاهش تمایل در ارتش در مردان آمریکا بیش از زنان این کشور است. پایگاه خبری «میلیتری» آمریکا در این باره نوشته است «مردان آمریکایی به دلیل آنکه حین خدمت سربازی به‌طور فزاینده‌ای از جامعه کنار گذاشته می‌شوند، علاقه خود را به خدمت از دست داده‌اند و همین مسئله باعث کمبود نیرو در ارتش ایالات متحده و افزایش اتکای این کشور به نیروهای زن می‌شود.»
به گزارش ایسنا، این پایگاه خبری با استناد به داده‌های مربوط به استخدام ارتش آمریکا گزارش داد که آمار استخدام طی دهه گذشته ۳۵ درصد افت کرده و از حدود ۵۸ هزار سرباز در سال ۲۰۱۳ به ۳۷ هزار و ۷۰۰ سرباز در سال ۲۰۲۳ کاهش پیدا کرده است. این درحالی‌است که استخدام زنان هر سال ثابت بوده و رقم ۱۰ هزار سرباز را نشان می‌دهد. 
بر اساس این گزارش این روند کاهشی در تعداد استخدام نیروهای مرد باعث شده تا نیروی زمینی ارتش آمریکا نتواند سهمیه‌های استخدامی خود را برآورده کند. بزرگ‌ترین شاخه نظامی آمریکا در اهداف خود با کمبود مواجه شده و سال گذشته میلادی تا ۱۰ هزار استخدامی و در سال ۲۰۲۲ تا ۱۵ هزار نفر کسری جذب نیرو داشته است. همین امر باعث شده تا نیروی زمینی ارتش آمریکا هدف سال جاری میلادی خود را ۱۰ هزار نیرو کاهش داده و آن را به ۵۵ هزار نفر برساند. البته سایر شاخه‌های نظامی این کشور هم با کمبود نیرو مواجه هستند.
«مت گاتز» نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا از ایالت فلوریدا و دیگر سیاستمداران محافظه‌کار نیز به بحران جذب نیرو در ارتش این کشور پرداخته‌اند و مواردی نظیر نابرابری در حوزه نژاد، جنسیت و گرایش جنسی را برجسته کرده‌اند. آخرین نظرسنجی مؤسسه «نشنال دیفنس ریگان» که در ماه نوامبر(آذر) منتشر شد، نشان داد که تنها ۴۶ درصد از آمریکایی‌ها به ارتش خود «اعتماد زیادی» دارند که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۱۸ کاهش چشمگیری یافته است. نیمی از پاسخ‌دهندگان نابرابری‌های اجتماعی را دلیل این کاهش دانسته‌اند.